IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Airbnb регулира отношенията със съседите?

Компанията за краткосрочни наеми смята да въведе 24-часови горещи линии за обезпокоени съседи

15:36 | 06.02.20 г. 2
<p>
	<em>Снимка: GettyImages.com</em></p>

Снимка: GettyImages.com

Последна актуализация: 08:30 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Имоти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 1
Yanis83
преди 4 години
Съгласен съм с мнението ви относно тези платформи,но профила на инвеститорите в тази нова ниша,няма нищо общо с профила на субекта Грую.За да стане Грую инвеститор в подходящи за краткосрочно отдаване жилища(в центъра на София),трябва да продаде цялото землище на Сусурлево. Фирмите които се занимават с този сравнително нов бизнес имат много сериозни капитали и стабилно лоби.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 10 rate down comment 13
Minka
преди 4 години
Още малко и ще направят доброволни отряди за въвеждане на ред в апартаментите отдавани под наем краткосрочно. Аре моля Ви се, като купувам апартамент то той е в сграда с режим на ЕС, не си купувам част от "апартхотел". След мен идва например Грую от Сусурлево, продал ниви в района на Павликени и решил да печели от отдаване под наем в центъра на София. Какъв е той , че да решава да променя предназначението на сградата?! А мерси от такива бизнеси и липса на държава. Този път казвам едно голямо БРАВО на Герб! Фандъкова и тя да се вземе в ръце и районните кметове да си влизат в ролята.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още